Samen geven we jongeren een kans en een toekomst!

Stichting IMD is een jonge en innovatieve organisatie op het gebied van preventieve jeugdhulp. Met een team professionele begeleiders leveren we tastbare resultaten. Dankzij onze unieke methodiek en kleinschalige aanpak bereiken we jongeren die anders tussen wal en schip vallen.

We weten hoe het is om in een onveilige omgeving op te groeien. Maar die omstandigheden hoeven niet je toekomst te bepalen. We geloven dat iedereen beschikt over bijzondere eigenschappen die het waard zijn om te ontwikkelen en koesteren. Kies je voor IMD, dan kies je vanuit je hart.
Samen geven we jongeren een kans en een toekomst!

Als je goed kijkt, kun je iedere dag iets moois zien!

klacht indienen

Mocht je ontevreden zijn over onze begeleiding of onze dienstverlening kun je dat te allen tijde kenbaar maken door een mail te sturen naar

klachten@stichting-imd.nl.