Manifest

Manifest

Manifest

Ken je dat? Het gevoel dat alles en iedereen tegen je is? Het gevoel dat niemand echt naar je luistert en iedereen je maar met een negatief label wil wegzetten? Een zogenaamd “probleemgeval”. En dat terwijl je leven pas net begonnen is. Wat doe je dan? Het kan eenzaam en frustrerend zijn als mensen jou definiëren op basis van jouw problemen. Hoe vaker je hoort dat men niks met je aan kan, hoe eerder je gelooft dat er voor jou geen hoop meer is.

Maar wij weten beter. Ja, echt. Dat durven wij volmondig te zeggen. Jij kan meer dan je denkt. Jij bent niet jouw problemen. Jij bent meer en jij kan meer. Je moet alleen leren hoe.

Wij laten je niet in de steek wanneer het even moeilijk wordt. Elke dag herinneren wij je eraan dat jij alleen maar zo vast zit als je zelf denkt. Wij praten niet tegen jou, maar met jou. We willen je niet neerhalen, maar opliften. Want dit leven, dat jij nu omslachtig leeft, kan volzitten met passie, trots en liefde. Maar je moet daarvoor het proces vertrouwen.

Geloof ons als we zeggen: we snappen het. Geloof ons als we zeggen dat we het beste met je voor hebben. We kennen jouw buurt, want het is ook de onze. We kennen jouw struggles, want je bent niet de enige. Het enige wat wij nog niet kennen: ben jij.

Wij kunnen jou weerbaar maken. Door jou de juiste tools aan te geven kan jij leren de beste keuzes voor jezelf te maken. Wij stoppen je niet in een hokje en wij vellen geen oordeel. Bij ons mag je volledig jezelf zijn. Je kan erop vertrouwen dat wij jou niet links laten liggen vanwege je problemen. Wij helpen jou je uitdagingen te overwinnen, zodat jij op een dag tegen de wereld kan zeggen: jullie hadden ongelijk.

Jij kan.
Jij zal.
Zij zullen zien.

Waar geen weg is, maken we er een.

Jij kan.
Jij zal.
Zij zullen zien.